Megfojtotta feleségét, mert fényjelekkel utasították

A házaspár disznót vágni indult, de bizarr tragédia lett a vége.
Hirdetés

Péntek reggel egy 51 éves férfi felhívta testvérét, és bejelentette: megfojtotta 49 éves nejét. Az eset a Kolozs megyei Gyeke községhez tartozó Feketelakon történt, a csütörtökről péntekre virradó éjszakán. A testvér természetesen riasztotta a rendőrséget.

A házaspár Kolozsváron élt, ám minden hétvégét a feleség szülői házában töltötte, Feketelakon. A csütörtöki napon disznót vágni indultak.

A helyszínre érkező rendőrök letartóztatták a férfit. A vallatás során a tettes elmondta: bizonyos kódokat küldtek neki, amelyek útján útasították, hogy pontban hajnali három óra tizenkilenc perckor ölje meg a feleségét. A hatóságok nyilván érdeklődtek a kódok mibenléte iránt. A férfi elmesélte, hogy egy adott pillanatban egy fekete BMW állt meg a házuk előtt, és fényjeleket küldött neki. Ezek voltak az irányító kódok.

A férfi asztalosműhelyt működtetett, és a hírek szerint pszichés problémákkal küszködött, de nem kezelte őket. A hatóságok elrendelték a szakvizsgálatot, hogy megállapíthassák, szellemi képességeinek birtokában volt-e a tett elkövetésekor.

Hirdetés