képernyőmentés: realitatea.net
root
fsandor
2018. augusztus 12. vasárnap, 12:06
Üzenetet helyeztek el rajta a hackerek, Nem, nem AZT az üzenetet.

Hackerek feltörték szombat este a PSD honlapját és üzeneteket helyeztek el rajta. Bár a napokban kezdődött tüntetések egyik alap jelszava a „Muie PSD” (Kapd be, PSD) volt, a digitális tiltakozók ezúttal mellőzték az elsütését.

„Bűnözők nélkül a köztisztségekben” – volt olvasható a nagyobbik kormánypárt honlapján a realitatea.net által készített képernyőmentés szerint.

„Miért kell Romániát bűnözőknek vezetniük? Új Romániát akarunk! Dragnea úr, kérjük, ne az elkövetett tetteire szabja a törvényeket!”

– írták a hackerek a PSD honlapjára, amely vasárnap reggel egyáltalán nem működött és délre is csak részben sikerült helyreállítani.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27753
Nagyon szeretné, ha Románia bekebelezné Moldovát.
A tudósnak mondott társaság szerint az autonómia nem is azt jelenti, hogy autonómia.
A rendkívül népszerű ellenzéki bíró, Cristi Danileț elmagyarázza, hogy is áll Románia az egyik jelentős kulturális sajátosságával, a korrupcióval.
Hiába varázsoltak hazai hangulatot a vendégszurkolók, a szlovákok győztek Nagyszombaton.
Egy jó dolog van ebben az egész hisztiben. Tekintettel arra, hogy a PSD-s pártvezérnek gerincsérve van, íme a bizonyíték: Dragnea úrnak mégis van gerince.
Elismerik a jegyeiket, de csak most az egyszer.
És fogunk-e emlékezni a Székely Tigrisekre? Határ- és emlékezetvédelmet egyaránt feszegető könyv bemutatóján jártunk.
Tény, hogy 100 éves történelme alatt Románia egyik nacionalista cseberből a másik nacionalista verembe esett.
Nem csodálnánk, ha a juhimádó és kormorángyűlölő román mezőgazdasági tárcavezető tartós pánikrohamban törne ki a hír hallatán.
A román sajtó szerint a magyar válogatottban köthet ki Fülöp Lóránd, a FC Botoşani csatára, akit épp behívtak a román ifikeretbe.
Íme, az idei román próbaérettségi aranyköpései. Igazán aranyosak.
Megépült az első sztráda fölötti zöld átjáró, hogy a nagyvadak zavartalanul kószálhassanak a környéken.
Az uszító cikkeiről elhíresült szerző a magyar nemzeti ünnep alkalmából írt felköszöntő üzenetbe csomagolja elképesztő tanácsait.
A tervek szerint így lesz a kincses város történelmi központja egyre élhetőbb. Most már csak idő kell hozzá. És némi pénz.