DALPREMIER: hallgassa meg nálunk a gyergyói 4S Street legújabb dalát

A Bagossy Brothers Company után újabb gyergyószentmiklósi zenekar indul hódítóútra.
Hirdetés
Az idei nyári fesztiválok egyik kellemes meglepetéseként szokás mostanában emlegetni a gyergyószentmikósi 4S Street zenekart, amely ahhoz képest, hogy alig fél évvel ezelőtt alakult, elég szép számokat produkál, a szó szoros értelmében.
 
Márciusban jött ki az első daluk, a Ne emlékezz vissza, amelyet már 11 ezren láttak a Youtube-on, a srácok Facebook-oldalát pedig már több mint 1400-an követik, ami egy pár hónapja működő zenekartól nem kis teljesítmény. 
 
Az alternatív beütésű popzenében utazó Alin Nicuța (vokál és akusztikus gitár), Fülöp Lóránd (gitár), Szabó László (basszusgitár), Pál Andor (dobok) és Mihály Csaba (billentyűk) most elküldte nekünk az elmúlt időszak csapatmunkájának legfrissebb lenyomatát, a Ma sem akarok című balladát, amit a Főtéren hallhatunk először.
 
A nyári estékre való szerelmes dal első hallásra a Magna Cum Laude zenekar érzelmesebb pillanatait juttathajta eszünkben (ez dicséretnek számít), mint ahogy azt is azonnal észre lehet venni, hogy kiváló stúdiómunka van a produkció mögött.
 
Kíváncsian várjuk, hogy a zenekar következőkor tud-e majd izmosabb, dúsabb hangszerelésű nótát is mutatni. Mi mindenképpen szurkolunk a srácoknak. A 4S Street-et legközelebb a kovásznai SicFesten lehet elcsípni élőben, augusztus 11-én, másnap a szilágysomlyói Youth Fesztiválon lépnek fel.  

Hirdetés