500 román hazafi űzte ki az amerikai nagykövetet a mioritikus hazából

Azt hiszik, vicc? Tessék csak olvasni.
Hirdetés

Az most már kész tény, hogy az Amerikai Egyesült Államok visszahívja bukaresti nagykövetét, Hans Klemmet.

Igen ám, de román-amerikai barátság egén felhőként lebeg a kérdés: miért? A diplomáciai források sejtelmesen hallgatnak. A külügyminisztérium csupa jót mond Klemm romániai tevékenységéről.

Két nappal ezelőtt aztán robbant a bomba. Kiderült, hogy

román hazafiak elit brigádja buktatta meg Hans Klemmet.

A román sajtó nyilvánosságra hozta azt a levelet, amelyben egész pontosan 489 román hazafi (Románia minden sarkából, szinte) idén februárban felszólította Donald Trump amerikai elnököt, hívja már vissza ezt a rosszfiú Klemmet.

A patrióták alaposan meg is indokolták követelésüket.

Pro primo: nevezett Klemm beleszólt Románia belügyeibe, továbbá

azzal foglalkozott, hogy aláássa Románia nemzeti szuverenitását.

A patrióták itt minden bizonnyal a székely zászlót nyilvánosan fogdosó Klemmre gondoltak. Illetve arra a Klemmre, aki minduntalan meglátogatta a román kormány magas rangú tisztviselőit, amikor úgy látszott, épp kitekerik az igazságszolgáltatás nyakát.

De több baj is volt nevezett Klemmel. A nagykövet ugyanis nem az amerikai állampolgárok értékeit és érdekeit képviselte Romániában, továbbá lábbal tiporta a román állampolgárok jogait és érzelmeit, miáltal megsértette és aláásta az ősi román-amerikai barátságot.

Hirdetés

A helyzet válságos, pedig Románia mindig is Amerika hűséges szövetségese volt, és Amerikát sehol se szeretik olyan nagyon, mint éppen a mioritikus hazában. Ilyen körülmények között tiszteletben kéne tartani Románia szuverenitását, állampolgárainak értékeit és meggyőződéseit szintén.

És itt jön a pro secundo. Nyugat-Európában a keresztény értékek elvesztek, így az aláíró hazafiak. Bezzeg Romániában sohasem látott keresztény értéknövekedés következett be. És nevezett Klemm pont ezeket

a keresztény román értékeket sértette vérig, amikor keresztényellenes ideológiákat népszerűsített Romániában,

különös tekintettel az Obama-rezsim által felkarolt homoszexualitásra. Nevezett Klemm még a Pride nevű (homoszexuális) parádékon is részt vett, támogatta ezeket a parádékat, sőt, kitűzte a szivárványos zászlót az AEÁ bukaresti nagykövetségének épületére. Ja, és a hárommillió román által kezdeményezett, a hagyományos családmodellre vonatkozó népszavazásra is nemet mondott.

A fenti szörnyű bűnök miatt a hazafiak tisztelettel felszólítják Donald Trump elnök urat, haladéktalanul hívja vissza nevezett Klemmet, továbbá küldjön a mioritikus hazába olyan nagykövetet, aki osztja a románok értékeit, és nem szól bele Románia belügyeibe.

Az angol nyelvű levél végén ott a 489 hazafi neve, foglalkozása, lakóhelye. Lehet mazsolázni, bár irtó hosszú a lista.

Szóval, minden világos, nem? Képzeljék el, hogy megijedt Trump elnök, amikor elolvasta a levelet. És lám, meg is lett a foganatja. Bye-bye, Klemm!

Hirdetés