Miért náci Iohannis? És miért nem baj, hogy Dragnea lopott? (VIDEÓval)

Merjük remélni, sőt, biztosak vagyunk abban, hogy nem minden PSD-szimpatizáns ilyen.
Hirdetés

Az alábbi videóban egy polgár látható, amint a szombati bukaresti PSD-párti gigatüntetésen… tüntet. A kezében egy tábla. A táblán az áll, hogy: KLAUN IOHANIS. Illetve nem egészen ez. Az utolsó S helyett egy horogkeresztet pingált oda a találékony plakátrajzoló. A KLAUN annyit tesz, mint bohóc. Az egyik N betűt azért hagyhatta ki a rajzoló, hogy kiférjen a név a táblára.

Na, hát ott tüntet ez a PSD-szimpatizáns tüntető. A háttérben harsog az Örömóda (az EU himnusza, ugye) diszkósított és románosított változata. Ekkor érkezik az Epoch Times riportere és megkérdezi tőle, miért van a horogkereszt Iohannis nevében? A tüntető erre azt mondja, hogy hát, azért, mert vannak neki ilyen enyhe náci beütései. A riporter persze megkérdi, hogy miféle beütésekről van szó. A tüntető azt válaszolja, hogy hát, tudja, vannak bizonyos egyezségei a zsidókkal. (Egy nácinak.) Miféle egyezségei vannak, kérdi a riporter. A tüntető kivágja, hogy hát, olyan egyezségei, na, valószínűleg a fejében. De van valami, az biztos. Mert a német génje előjön belőle, nem tudja magát visszatartani. Ő, vagyis Iohannis nem román, nem tart a néppel.

És Dragnea úr, kérdi a riporter, ő a néppel tart? A derék tüntető ezt már pontosan tudja. Dragnea úr, ó, hát ő a népből származik. Még akkor is, ha fiatal korában lopott. És a tüntető ezen a ponton vallomást tesz: mindenki lopott, ő maga is lopott, amikor fiatal volt. Ő például tyúkot meg kukoricát lopott. De Dragnea úr most már a nép oldalán áll.

Ennyi. Hirtelenjében nem is tudjunk, sírjunk-e, vagy megszakadjunk a röhögéstől. És akkor, a videó:

Hirdetés

 

Hirdetés