Nézze meg, hol lakik az RMDSZ

Közzétette az RMDSZ a vásárolt és bérelt ingatlanjainak listáját.
Hirdetés

Nyilvánosságra hozta az RMDSZ, hol milyen ingatlant birtokol vagy bérel és mennyiért, mikor milyen külföldi utazásokért fizetett napidíjat, és milyen műtárgyakért mikor és mennyit fizetett.

Mindeközben szemérmesen elhallgatja a tényt, hogy ingatlan-, utazási és műtárgylistájának publikálására azért kötelezte az RMDSZ-t a bíróság, mert az Átlátszó Erdély Egyesület kiperelte ezeket belőle. A közzététel határideje holnap járt volna le.

A szervezet azt is szemérmesen és személyes adat bizalmasságára hivatkozva elhallgatja, kiktől vásárolta az ingatlanokat, illetve kik azok a magán- és jogi személyek, akiknek az RMDSZ bérleti díjat fizet.

Ahogy azt sem árulja el, kik utaztak 2009-2017 között az RMDSZ képviseletében külföldre: legtöbbször Magyarországra, a Magyaroszággal szomszédos országokba, ritkán Németországba, az Amerikai Egyesült Államokba vagy éppen Kínába. A napidíjak egyébként nem vészesek, európai országokban és Kínában a küldött kicsivel több mint 150 lejt kapott napjára, amerikai út esetén ez már 400 lejre emelkedett.

Hirdetés