Kiengedték a kórházból a füves sütit evő kislányt

A négyéves gyermek állítólag egy Hollandiából származó süteményt evett meg, amelynek a csomagolásán fel volt tüntetve, hogy marihuánát tartalmaz.
Hirdetés

Elhagyhatja hétfőn a kórházat az a négyéves kislány, aki marihuánás süteményt evett.

Kacsó Jolán, a SMURD mentőszolgálat főorvosa azt nyilatkozta az Agerpres hírügynökségnek, hogy a kislánynál nem alakult ki semmilyen szövődmény, állapota stabil és jónak mondható, ezért haza mehet.

A főorvos szerint az eset szerencsés kimenetele nagymértékben annak köszönhető, hogy a kislány valószínűleg keveset evett a süteményből és szülei időben behozták a sürgősségre, így nem alakultak ki súlyos tünetek.

A Hargita megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Gheorghe Filip szerint a csíkszeredai kórház sürgősségi osztályán dolgozó orvosok jelentették, hogy vélhetően marihuána fogyasztása okozta mérgezési tünetekkel vittek be hozzájuk szülei egy kislányt. A gyermek állítólag egy Hollandiából származó süteményt evett meg, amelynek a csomagolásán fel volt tüntetve, hogy marihuánát tartalmaz.

A szóvivő szerint a rendőrség vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogy miként került a szülők birtokába a sütemény, illetve volt-e tudomásuk arról, hogy az marihuánát tartalmaz.

Hirdetés