Két fiatal holttestére leltek egy Arad megyei bárban

A feltételezések szerint a férfi lelőtte élettársát, majd magával is végzett.
Hirdetés

Szerdán reggel két fiatal holttestére leltek az Arad megyei Tornova egyik lokáljában. A holttesteket egy ismerős személy találta meg, aki aztán felhívta a 112-es sürgősségi számot.

A rendőrség és az ügyészség szakemberei kiszálltak a helyszínre és elkezdték a vizsgálatot. Az első információk szerint a 23 éves fiatalok élettársi viszonyban voltak egymással. A nő abban a bárban dolgozott, ahol lelőtték. Az egyik elképzelhető forgatókönyv szerint a férfi lelőtte élettársát, aztán öngyilkosságot követett el. A használt házi készítésű fegyvert ballisztikai vizsgálatnak vetik alá.

Tudorel Butoi kriminálpszichológus szerint a kórbonctani és ballisztikai vizsgálat döntő fontossággal bír az ügyben. Ha ugyanabból a fegyverből származnak a két áldozatban talált golyók, akkor a gyilkosság és öngyilkosság hipotézise bizonyítást nyer. Van még egy kissé elrugaszkodott feltételezés, miszerint egy harmadik személy végzett a két áldozattal. A vizsgálati eredmények függvényében lehet majd pontosabb következtetéseket levonni.

Hirdetés