Lecsukták a fegyőrt

Mert megverte és megbilincselte a nagyapját, és a csomagtartóban szállította.
Hirdetés
30 napos előzetes letartóztatásba helyezték azt a fiatal börtönőrt, akit pénteken fogtak el, miután megverte saját, 71 éves nagyapját, megbilincselte, autójának csomagtartójába zárta, és elhajtott vele – írja a Mediafax hírügynökség.
 
A 28 éves fiatalember fegyőrként dolgozik Poarta Albă börtönében, Konstanca megyében. Pénteken bántalmazta a nagyapját, bilincsbe verte, majd egy autó csomagtartójába zárta, és elhajtott. A rendőrség Crucea és Stupina települések között tartóztatta fel a DN 2 A jelzésű országúton, az akció során a fiatalember nem mutatott együttműködést a hatóságokkal, számolt be róla a rendőrség.
 
A börtönőrt a konstancai kórházba szállították, hogy mintát vegyenek tőle különféle vizsgálatokhoz. Ugyanott látták el a nagyapját is, aki a zúzódásainak kezelése után elutasította, hogy beutalják a kórházba.
 
Poarta Albă börtönének vezetése belső vizsgálatot rendelt el, és várja a rendőrségi nyomozás eredményét is. A rendőrség fenyegetés, erőszakos cselekmények és szabadságtól való megfosztás gyanújával indított bűnvádi eljárást a fegyőr ellen.

Hirdetés