Pedofil rendőrt fogtak Bukarestben (FRISSÍTVE)

Kisgyerekeket molesztált egy liftben.
Hirdetés
Frissítés:
24 órára őrizetbe vették a két gyermek szexuális bántalmazásával gyanúsított rendőrt, és kérik előzetes letartóztatását – közölte hétfőn a bukaresti ügyészség.
Hétfőn a rendőrök országos szakszervezetének vezetője, Dumitru Coarnă az ügy kapcsán úgy nyilatkozott, hogy 2015-ben is történt egy hasonló eset, amelyben azonban azóta sem bukkantak az elkövető nyomára. Coarnă szerint ehhez is köze van a gyanúsítottnak. Ezt a lehetőséget is vizsgálja az ügyészség.

Elfogták hétfőn azt a férfit, aki péntek reggel két gyereket bántalmazott szexuálisan egy bukaresti toronyház liftjében.

Mint kiderült, a 45 éves férfi rendőr, a közlekedésrendészet alkalmazottja. Úgy sikerült, hogy kollégái felismerték a tömbház lépcsőházában működő térfigyelő kamera felvételéről.

A rendőrség egyelőre nem adott ki hivatalos tájékoztatást, a nyomozáshoz közel álló források szerint azonban a férfi beismerte tettét. A férfi korábban a csendőrség munkatársa volt, házas, egy nagykorú lány apja.

A központi média péntektől nagy teret szentel az esetnek, miután kiderült, hogy egy öt és egy kilenc éves gyerek lett szexuális bántalmazás áldozata egy bukaresti lakótelepen, a tömbház liftjében. A két gyerek elmesélte a történteket a szüleinek, akik feljelentést tettek a rendőrségen.

Hirdetés