Kamion ütközött mikrobusszal

Egy nő meghalt, öt másik személy megsérült a Nagyvárad melletti súlyos balesetben.
Hirdetés

Egy személy meghalt, öt megsérült kedd este a Biharszentjános és Nagyvárad közti útszakaszon, ahol egy lengyel rendszámú kamion és egy mikrobusz ütközött össze.

A Bihar megyei katasztrófavédelmi felügyelőség szóvivője, Camelia Roşca arról tájékoztatta az Agerpres hírügynökséget, hogy kedd este 22:45 körül nyolcszemélyes mikrobusszal ütközött egy lengyelországi rendszámú kamion. A kisbuszban három nő és három férfi ült, egy nő a helyszínen életét vesztette. Két férfi és egy nő súlyos állapotban van, további két személyt pedig több sérüléssel ápolnak a megyei kórházban. 

A Bihar megyei rendőrfőkapitányság szóvivője, Alina Dinu úgy nyilatkozott, a rendőrség nyomoz a a baleset körülményeinek kiderítése érdekében.

A bihon.ro helyi hírportál értesülései szerint a Nagyvárad irányába haladó kamion dupla záróvonalon hajtott át és fordult balra, hogy bekanyarodjon egy benzinkúthoz a Borsi úton. A Franciaországba indult, Szilágy megyében bejegyzett mikrobusz sofőrje már nem tudta elkerülni az ütközést, egyesen a kamionnak hajtott.

Hirdetés