Újabb videójában mentegetőzik a miccses Milicista

Nem bukaresti, de nem is kolozsvári, hanem vásárhelyi a kauflandos provokátor.
Hirdetés

Idegen a saját hazámban – 2. rész – ezzel a címmel tett közzé egy újabb videót a Milicista nevű videoblogger, aki nemrég országos felzúdulást keltett a székelyudvarhelyi Kaufland grillezőjénél készített felvételével, amelyen azt állítja, hogy az eladó azért nem akarja őt kiszolgálni, mert román.

Miután kiderült, hogy a „leleplező” videója manipulatív módon összevágott részekből áll és a történtek valójában nem úgy zajlottak, ahogy ő beállította, a Milicista nevű blogger most ismét azt állítja, hogy az eladó lány nem tud románul, ezért nem beszélt vele. Ami nem igaz, az udvarhelyi Kaufland igazgatója cáfolta ezt a korábbi állítását.

A videóban a Milicista mentegetőzik, hogy a két hete közzétett videójával nem akart senkit provokálni, senki ellen nem uszít és semmi baja nincs a magyarokkal.

A vlogger bukarestinek mondta magát, közben felmerült, hogy kolozsvári, ám a Krónika kiderítette, hogy a férfi marosvásárhelyi és a neve Marian Eugen Ion. A jelenleg kereskedelmi ügynökként, korábban taxisként dolgozó férfi korábban Nagyernyében lakott, ottani szomszédai szerint kötekedő és rosszindulatú ember.
 

 

Hirdetés