Feljelentette az orrba vágott szenátor a volt kormányszóvivőt

Mihai Goţiu a törvényszéki orvostani vizsgálat és a sürgősségi kórház leletét is csatolta feljelentéséhez.
Hirdetés

Mihai Goţiu a Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) szenátora csütörtökön feljelentést tett a fővárosi 1-es körzet rendőrörsén Mirel Palada, a Ponta-kormány volt szóvivője ellen, aki – Goţiu állítása szerint – fizikailag bántalmazta egy televíziós beszélgetés szünetében. A szenátor csatolta a törvényszéki orvostani vizsgálat és a sürgősségi kórház leletét.

A Mentsétek meg Romániát Szövetség szenátora azt állítja, hogy a B1 televíziócsatorna műsorában vitába keveredett Mirel Paladával, aki többször szavába vágott, mire Goţiu „szégyentelennek” nevezte a volt kormányszóvivőt.

„A moderátor figyelmeztetett a szóhasználatomra, mire én azt feleltem, hogy fenntartom kijelentésemet, mert ez a szótári meghatározás illik egy olyan emberre, akiben nincs jóérzés és nem hagyja, hogy végigmondd, amit akarsz. Utána a szünetben megfenyegetett, hogy majd megmutatja ő nekem műsor után, ha továbbra is szégyentelennek nevezem. Azt válaszoltam, hogy ha továbbra is szavamba vág, ha nem hagy beszélni, akkor ezt szégyentelen viselkedésnek nevezik. Jött a szünet, és akkor szájon ütött ököllel. A B1 stúdiójában jelenlévő személyek avatkoztak közbe és állították le” – mondta az Antena 3 televízió műsorában Mihai Goţiu.

Arra a kérdésre, hogy valamely kamerán látszik-e, amikor megütötte a volt kormányszóvivő, Goţiu azt válaszolta: „Amint a B1 TV munkatársai elmondták, a megfigyelőkamerák kellett volna lássák az esetet”. 

Hirdetés