Victor Ponta újra színre lép

Új politikai projetje, a #másképp vasárnap délután rajtol el, és a jelenlegi „mocsárral” szemben határozza meg magát.
Hirdetés

Vasárnap indítja új politikai projektjét Victor Ponta. A volt miniszterelnök Facebook-oldalán jelentette be szombaton, hogy vasárnap 17 órakor a Pro Romania székhelyén indítják útjára a #másképp (#altfel) projektet Daniel Constantinnal és Sorin Cîmpeanuval közösen.

„Itt a pillanat! Holnap Daniellel és Sorinnal együtt elindítjuk a #másképp projektet! 17 órakor, a Pro Romania székhelyén. Itt az ideje, hogy véget vessünk a pálya széléről való kritizálásnak és kommentálásnak – belépünk a pályára, mert hosszú távú elképzelésekre van szükség ebben a mocsárban, amely jelenleg vezet minket! Támogathattok vagy szidhattok! A lényeg az, hogy nem tehettek úgy, mintha nem léteznénk, és mintha nem lenne szükség valamire #másképp!” – olvasható Ponta Facebook-bejegyzésében.

A PRO Románia párt május 29-én alakult, jelszava az #altfel (#másképp). Az alapító ünnepségen többek közt Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu, Eugen Durbacă, Mircea Banias, Damian Florea, valamint Sorin Minea, a Romalimenta Szövetség elnöke is részt vett. 

Hirdetés