Ismét rácsok mögé küldenék Gigi Becalit

Mert állítólag megfenyegetett egy börtönigazgatót.
Hirdetés

Gigi Becali üzletember, az FCSB labdarúgócsapat finanszírozója feltételes szabadlábra helyezésének visszavonását kérte az Országos Börtönigazgatóság Szakszervezeteinek Szövetsége, mivel Becali több fenyegető üzenetet is küldött a jilavai börtön igazgatójának.

A szakszervezeti szövetség tájékoztatása szerint hétfőn, augusztus 21-én fordultak az Országos Börtönigazgatósághoz, határozott válaszlépést kérve, miután a börtönből feltételesen szabadlábra helyezett Gheorghe Becali nyilvánosan is beismerte, hogy megfenyegette a Jilaván működő fegyház vezetőjét.

„A volt fogvatartott, Gheorghe Becali élő televízióműsorban jelentette ki félreérthetetlen módon, hogy egy sor fenyegető üzenetet küldött a jilavai börtön igazgatójának, mivel utóbbi nem járult hozzá, hogy a még börtönben lévő unokatestvére, Victor Becali újabb eltávot kapjon” – olvasható az Agerpres hírügynökséghez eljuttatott közleményben.

Az Országos Börtönigazgatóság Szakszervezeteinek Szövetsége szerint Gheorghe Becali tette egyrészt a feltételes szabadlábra helyezés visszavonását teszi indokolttá, másrészt bűnvádi eljárást kell indítani ellene hatósági közeg elleni erőszak miatt.

Becali akit 2013-ban ítéltek el, és 2015-ben helyezték feltételesen szabadlábra – hülyeségnek minősítette a kezdeményezést, szerinte ugyanis már letelt a feltételes szabadlábra helyezési időszak.

Hirdetés