A bírságok is dübörögnek az Untold fesztiválon

A rendőrök és a csendőrök nem tétlenkednek.
Hirdetés

A rendőrség és a csendőrség 11 írásos figyelmeztetést és 41 bírságot rótt ki az Untold fesztivál harmadik napján, összesen 14.935 lej értékben – közölte a Kolozs megyei csendőrség vasárnap.

A rendfenntartók 12 esetben bűncselekmény elkövetése miatt léptek közbe. A nyomozás minden esetben ügyészségi felügyelettel zajlik.

Összesen 487 személy szorult a fesztivál helyszínére telepített orvosi ellátó központok segítségére, 15 személyt kórházba szállítottak.

A rendfenntartók azt ajánlják azoknak, akik ezután érkeznek a fesztiválra, hogy gondosan ügyeljenek értéktárgyaikra, kerüljék a konfliktushelyzeteket, ne válaszoljanak provokációkra, ne fogyasszanak túlzott mennyiségű alkoholt, ne használjanak tiltott szereket és ne habozzanak a rendfenntartók segítségét kérni, ha a helyzet megkívánja, vagy bűncselekmény szemtanúi voltak.

A szervezők szerint a fesztivál első napján 76.000, a másodikon 82.000 személy vett részt, a négy nap alatt összesen mintegy 300.000 vendégre számítanak. Az esemény vasárnap este ér véget.

Hirdetés