Ponta új pártban politizál tovább

A volt miniszterelnök a PSD-ből való kizárását követően sem kíván lemondani a pártpolitizálásról.
Hirdetés

Frissítés!

Gúnyosan reagált Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke Victor Ponta azon bejelentésére, hogy ősztől új pártban fog politizálni. „Megmondom őszintén, néhány napja úgy érzem, hogy meghűltem, és kezeltetni akarom magam. Pontosan ezt érzem. Kommentálni nem akarok, ez az ő döntése” – mondta Dragnea, akit a parlament épületében arról kérdeztek az újságírók, mit érez Ponta bejelentése kapcsán.

Victor Ponta volt miniszterelnök bejelentette csütörtökön, hogy szeptembertől egy új pártban politizál, amely jelenleg nincs a parlamentben.

Ponta egy Facebook-bejegyzésében tette a bejelentést.

Hirdetés

„Soha nem voltam egyetlen pártnak sem tagja, a Szociáldemokrata Párton (PSD) kívül. 15 év munka után azért zártak ki a PSD-ből, mert a Demokrata Pártból érkezett Liviu Dragneával szemben védelmembe vettem Sorin Grindeanut, aki 1996 óta tagja a pártnak. Most független képviselőként tevékenykedem, de szeptembertől biztos, hogy egy új pártban politizálok majd (semmi esetre sem olyanban, amely jelenleg a parlamentben van)!’ – írta Ponta egy, a politikai jövőjét firtató kérdésre válaszolva.

 

Hirdetés