Ebédszünet helyett szex-szünet

Bizony, Svédország már itt tart. Zaba rossz. Szex jó.
Hirdetés

A helyszín egy kisváros, valahol Svédország északi részén. A helyi tanács egyik tagja előállt azzal a sokakat felajzó ötlettel, hogy az unalmas, avítt és sok esetben egészségtelen táplálkozással egybekötött ebédszünet helyett vezessék be az izgalmas, forradalmian új és sok esetben egészséges mozgással járó szex-szünetet. Amit természetesen a munkáltató fizet!

A tanácsos úr a következőképpen érvelt: nem úgy van már, mint volt régen, vagyis a helybeli párok nem töltenek elég időt egymással, sem otthon, sem a munkahelyükön. Ez pedig káros hatással van a párkapcsolatokra. Ezért a szorgos, ám stresszes svédeknek nagyon is jól jönne az az egy óra, hogy kicsit elmélyítsék a viszonyukat, két nagy adag munkaidő között. Az intézkedés bevezetésétől az interperszonális kapcsolatok javulását várja a tanácsos.

Azt azonban elismerte: nehéz lesz ellenőrizni, vajon valóban szexuális tevékenységekkel töltik majd a munkavállalók azt a bizonyos órát. De szerinte mindenképp érdemes megpróbálkozni a dologgal.

A nagy terv jelen pillanatban még csak javaslat, de máris igen sok svéd polgár követi figyelemmel a folyamatot. Vajon mit szól a nagy ötlethez a vének tanácsa?

Hirdetés