Tragédia! Már a galaci acélművekben sem lehet pokémonozni

A kegyetlen vezetőség kitiltotta a játékot a gyár területéről.
Hirdetés

Nesze neked, Pikacsu! Miután világszerte múzeumok, temetők és egyéb létesítmények illetékesei jelezték, hogy nem nézik jó szemmel a telefonjukat meredten bámulva tébláboló agyhalottakat embereket, most a galaci acélművek vezetősége is kijött a farbával és betiltotta a Pokémon Go játékot a gyár területén.

„A Pokémon Go játszása összeférhetetlen egy acélgyártó üzemben folyó tevékenységgel. A cég vezetése kitiltotta a Pokémon Go játékot és más hasonló online alkalmazásokat a gyár területéről és nem fogja megengedni, hogy idegenek illetéktelenül behatoljanak” – mondta kedden Dorian Dumitrescu, az acélművek kommunikációs igazgatója.

Meg nem nevezett források szerint a tiltást azt követően vezették be, hogy az acélművek több alkalmazottja is munkaidőben hajkurászta a pokémonokat a kohók és a gyárcsarnokok között. Ezenkívül több fiatalt is láttak, akik a villamossal a gyár bejáratáig utaztak, ahol telefonjaik képernyőjéből fel-feltekintve vágyakozó pillantásokat vetettek a gyár belseje felé, ahol ki tudja, milyen ritka virtuális izéket sejtettek.

Hirdetés