Az Untold ráuszult a vámpirizmusra

Még mindig nincs belépőd az Untoldra? Nosza, harapj meg 10 ismerőst, és kapsz... bocs, kapHATSZ egyet ingyért.
Hirdetés

Az Untold Fesztiválban tavaly is nagy pénzek voltak, idén is nagy pénzek vannak. A kreatív csapatuk ehhez mérten… nos, igen kreatív. A múlt évben elkezdett véradó-kampányuk nagyon szimpis.

Viszont az idén belőtt Vámpír-applikációjuk enyhén szólva röhejes. Viszont elképzelhető, hogy épp ennek köszönhetően remekül működik. Az embernek nincs több dolga, mint Facebookkal regisztrálni a megfelelő oldalon, és máris indulhat a buli. Az újdonsült virtuális vámpírnak nincs egyéb dolga, mint kiszemelni 10 darab Facebook-ismerőst, és kiszopni minden csepp vérét. Online, jegyezzük meg sietve. Vagyis teljes biztonságban, mindenféle kockázat nélkül. (Ennél a Pokémon Go is jobb… legalább ki kell menni érte az utcára.)

Na de… ha az ember sikeresen megcsapolja a 10 szerencsétlen áldozatot, máris versenyben van egy ingyenes Untold-belépőért.

Tehát: akinek még mindig csak a nyála csorog az Untoldra, de belépője nincsen… megpróbálkozhat az online vérszopással. Jó szórakozást! De ha nincs ízlése hozzá, marad a régi vágású véradás. Azért ugyan nem jár ingyen belépő, csak kedvezményes, viszont kifejezetten hasznos.

Hirdetés

 

Fotó: Facebook

Hirdetés