Polgármester-jelöltet cserélt az MPP Csíkszeredában

Generációváltással indokolják.
Hirdetés

Lecserélte polgármesterjelöltjét a Magyar Polgári Párt (MPP) csíkszeredai szervezete: hétfőn sajtótájékoztatón jelentették be, hogy Bokor Márton helyett Somay Péter önkormányzati képviselőt, a párt városi szervezetének elnökét (képünkön) indítják.

Bokor Márton igyekezett leszögezni: szó sincs arról, hogy korrupciós ügybe keveredett volna, vagy beteg lenne, hanem átadta a helyét egy fiatalabb jelöltnek.

Somay Péter arról beszélt, hogy bár ő az új jelölt, a cél továbbra is az, hogy a párt programját továbbvigyék. Mint mondta, egy diagnosztikai központ létrehozását és egy öregotthon építését tervezik a városban, rendeznék a Suta-tó és környékét, ugyanakkor a romaproblémára is megoldást ígérnek.

Kiemelte, fontosnak tartják a visszaszolgáltatások rendezését, a munkahelyteremtést a fiatalok itthon tartása érdekében, illetve szeretnék csökkenteni az interetnikai feszültséget is.„Bokor Mártonra továbbra is számítunk, ezért a helyi tanácsosjelölt-listánk élére került” – szögezte le Salamon Zoltán, az MPP Hargita megyei elnöke.

Hirdetés