Új, egyelőre titokzatos fesztivál a láthatáron

Olyan zenei fellépőket hívtak meg a Székelykő lábához fellépni, mint például a Kiscsillag, a Magashegyi Underground és a Punnany Massif.
Hirdetés

Egyelőre nem sokat tudunk a Torockón meghirdetett Double Rise Fesztiválról, csak amennyi a néhány nappal ezelőtt létrehozott fesztivál Facebook-oldalán olvasható. Az összművészeti fesztivált június 30–július 3. között szervezik meg.

„Pár hónappal ezelőtt egy lelkes csapat megálmodta, hogy létrehozza Erdély legnagyobb magyar zenei- és összművészeti fesztiválját. Most itt tartunk. Adott Erdély egyik leggyönyörűbb helye és adottak a legszexibb zenekarok. És még hatalmas meglepetésekkel készülünk. Már csak a legkirályabb közönségre van szükségünk, azaz Rád. Általad lesz a Double Rise Erdély legmenőbb összművészeti fesztiválja.” – írják a névtelen szervezők. 

A fellépők közül egyelőre a Kiscsillag, a Magashegyi Underground, a Punnany Massif, az Anna and the Barbies, a Margaret Island és a Kerekes Band koncertjét jelentették be, de hamarosan újabb nevekre is fény derül – ígérik a szervezők.

Hirdetés