Összesen kerül 250 lejbe A Székelyföld története

Pontosított az udvarhelyi polgármesteri hivatal.
Hirdetés

Nem darabonként, hanem összesen kerül 250 lejbe – szabadeladásban – a nemsokára megjelenő, háromkötetes A Székelyföld története című nagyszabású történelmi monográfia.

A mű megírását és kiadását kezdeményező székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal pénteken tett közzé a honlapján pontosítást az árral kapcsolatban, miután a Facebookon (itt és itt) sokan elégedetlenkedtek amiatt, hogy az egyébként hiánypótló történelmi munka a médiabeszámolók szerint horrorisztikus áron – azaz kötetenként 250 lejes áron – kerül majd forgalomba.

Az Erdélyi Múzeum Egyesület, a Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpontja, valamint a Haáz Rezső Múzeum közös kiadásában megjelenő három kötet egyelőre ötezer példányban jelenik meg, az előfizetési lehetőségekről pedig hamarosan a múzeum honlapján lehet részletesebb információkat olvasni – olvasható a városháza honlapján.

„Annak, aki 10-nél több kötetsorozatot igényel, a három kötet összértéke 220 lej lesz, 50 példány fölött 200 lej lesz, továbbá 100 példány fölött, illetve előzetes kifizetés esetén 150 lej lesz” – írják.

Hirdetés