Alakul az Untold Fesztivál idei bulifelhozatala

Armin van Buuren, DJ Tiesto, Hardwell és Afrojack már biztosan fellépnek Kolozsváron.
Hirdetés

Idén is az elektronikus tánczene legnagyobbjait hozza el Kolozsvárra az ififővárosi év által életre keltett, és nagy sikerrel lebonyolított Untold Fesztivál. A világ egyik vezető lemezlovasa, a holland Tiesto mellett olyan nagy nevek igazolták vissza a kolozsvári fellépést, mint a tavaly nagy sikert aratott Armin van Buuren, Hardwell vagy Afrojack.

Armin van Burren még a 2015-ös fellépése alkalmával, mintegy 70 ezer rajongója jelenlétében tett ígéretet, hogy visszatér Kolozsvárra. Ezek szerint tartja a szavát, és erre a szervezők is lehetőséget biztosítottak.

Az Untold Fesztivál által készített közvélemény-kutatás keretébentöbb mint 40 ezren szavaztak arra, hogy a holland lemezlovasnak helye van az “el nem mondott” történetben. A DJ a májusban bemutatott albumát hozza el a kolozsvári közönségnek.

Január 9-től kezdve az Untold Fesztivál szervezői újabb 5 ezer jegyet tesznek elérhetővé a rajongók számára. Az eddigi 4 hónap alatt már 30 ezer jegy elkelt. A most kibocsátott jegyek 340 lej+áfa áron kaphatóak. A VIP-jegyek 600 lejért elérhetőek. A 2015-ös év legjobb nagy fesztiváljának kikiáltott Untold Fesztiválra augusztus 4–7. között kerül sor, az ígéretek szerint, mintegy 150 nemzetközi hírű előadóművész részvételével.

Hirdetés