Na ki a faszagyerek? Dúskál az ajánlatokban a társkereső politikus

Bejött az élet a giurgiui Don Juannak.
Hirdetés

Tegnap elhűlve néztük videón a Népi Mozgalom Pártja (PMP) giurgiui városi szervezetének elnökét, amint vérkomolyan előadja sajtótájékoztatón, hogy barátnőt keres.

Ma már arra hajlunk, hogy a giurgiui polgármesterség felé kacsintó Marius Bogdan Crăceát nem kell kiröhögni, mert úgy tűnik, bejött neki az élet. Péntek reggel ugyanis elmondta a Realitatea TV-ben, hogy két nap hétszáznál is több nő jelölte be a Facebook-on, és külön-külön beszélni is kíván velük.

Mi több, a politikus Facebook-oldalán egy friss romantikus találkáról közölt fényképet. Az azóta törölt bejegyzésben azt írta: sajnos nem találnak a hölggyel, így tovább keresi az igazit.

Pozitív fejlemény a giurgiui politikus ügyében, hogy a pártból sem zárták ki. Csütörtökön ugyanis a megyei pártszervezet elnöke, Ionel Dinu a televízióban, egyenes adásban közölte telefonon, hogy kirúgták a PMP-ből Crăceát. Néhány óra múlva azonban egy másik telefonos bejelentkezés során már úgy nyilatkozott: meggondolta magát, kollégája mégis párttag maradhat, sőt, támogatni fogja őt a továbbiakban.
 

Hirdetés