Băsescu a Grincs, aki visszalopja a karácsonyt

Az Románia csatahajó kapitánya idén karácsonykor is fickósat mondott.
Hirdetés

Traian Băsescu ex-elnök úgy viselkedett, mint a megjavult Grincs, aki már nem el-, hanem visszalopni akarja a karácsonyt a nép ölébe, még akkor is, ha nevezett ünnep már ott van.

A veterán politikai állat egyik karácsonyi Facebook-üzenetében a brüsszeli politikum udvarára hányt jó pár lapát rénszarvaskakit.

Hogyaszongya, idézünk: „Nektek, brüsszelieknek, szezonális üdvözlet! Nekünk, ROMÁNOKNAK, BOLDOG KARÁCSONY!

Hogy az Európa szívébe özönlő iszlamisták érzelmeit ne bántsák, a brüsszeli politikusok elhatározták, többé nem mondják ki és nem írják le, hogy Boldog Karácsonyt. Ehelyett a Szezonális üdvözlet kifejezést fogják használni. Hamarosan a Mikulást is felváltja a Télapó. Nem ismerős ez valahonnan? Mi több, az iszlamista kvóták ügyében már idehangzik Berlin asztalra csapódó öklének zaja. Persze a német főváros az Európai Bizottság műkarjával sújt le. Nem ismerős az asztalra csapódó ököl története? Csak épp Moszkváé, nem Berliné?

Hirdetés

A legéletképesebb megoldás Románia jövője szempontjából az Európai Unióhoz való tartozás. Ezért kötelességünk megvédeni az Unió alapvető kulturális és politikai értékeit.”

A vén nackómackó ismét nagyot alakít. A románok szemmel láthatólag kedvelik a szotyizó vezért. Ő meg pontosan tudja, mire táncol az istenadta nép.

Hirdetés