Itt keress lakást Kolozsváron

Megújult a Palota és Kunyhó, a KMDSZ online lakásközvetítője.
Hirdetés

A Kolozsvári Magyar Diákszövetség (KMDSZ) már több éve biztosít egy ingyenes magyar felületet, ahol a diákok kiadó lakást, szobát, a hirdetők pedig lakótársat, lakót kereshetnek. A megújult Palota és Kunyhón (PEK) a szeptemberi-októberi csúcsszezonban már sokkal egyszerűbben találhatja meg mindenki az igényeinek megfelelő szállást – írja a KMDSZ mai közleményében.

A lakásközvetítő weboldalon könnyen kiszűrhetőek a számunkra megfelelő hirdetések, lakónegyedekre osztott várostérképpel, illetve kis ikonok mutatják, hogy van-e hűtő, wifi, mikrohullámsütő, mosógép vagy éppen erkély a lakásban, de egyéb hasznos információk is megjelennek. 
 
Első ránézésre megtudhatjuk, fiú vagy lány lakhat-e a lakásban, szobában, lehet-e dohányozni, illetve hogy van-e házinéni/bácsi. A lakások árát euróban, lejben vagy dollárban adhatják meg a főbérlők.
 
A PEK-es hirdetés ezentúl felhasználóval történik, így utólag minden szerkeszthető. Kötelező a képfeltöltés is, így megéri előre képeket készíteni, mielőtt regisztrálnánk. Amire figyelni kell: egy hónap alatt automatikusan elévülnek a hirdetések, tehát frissíteni kell őket a Saját hirdetéseim oldalon. Egy év után automatikusan törlik a hirdetéseket, hogy nem aktuális információk ne jelenjenek meg a honlapon.
 

Hirdetés