Adrenalintúltengés a kolozsvári kalandparkban (FOTÓK)

Egy éves születésnapját ünnepelte nemrég az Adrenalin Park, ennek örömére kipróbáltuk a kötélpályáit. Kissé beleszédültünk az élménybe.
Hirdetés

Azt eddig is sejtettük, hogy az egy éve létrehozott kolozsvári kalandpark magaslati akadálypályái ideális helyszínnek bizonyulnak az aktív kikapcsolódásra. Most azonban ki is próbáltuk a 12 kötélpályát, melyből egyet teljesítettünk sikerrel: a tirolit. Tériszony hiányában büszkén másztunk fel a csúszópályára, de elindulni már jóval nehezebb volt.

Az ott dolgozók több nyelven beszélnek – a park információszolgáltatása tehát valóban multikulti –, ezért a biztonsági felvilágítást is magyar nyelven hallgattuk meg. Ezen felül megtudtuk, hogy ha kételyek merülnének fel bennünk a testi épségünkkel kapcsolatban, a kötelek és a hámok 2,5 tonnáig vannak biztosítva. Persze ha mégis fennakadnánk valahol – ahogyan e sorok írójának is sikerült a hatodik pályán –, készséggel utánunk jönnek  a létrával.

A hangulat fergeteges volt, az izomláz garantált, de beszéljenek inkább a képek!
 
 
Hogy véletlenül se tévesszük el a helyet.
 
 
Középhaladó szint, avagy csak igazi főemlősöknek ajánlott.
 
 
A barlangba nem merészkedtünk be, féltünk, hogy nem férünk el.
 

Igazi táncparkett hegymászóknak.

Ez a feladat még a denevéreket is próbára tenné.

Felszerelés, tanácsadás, sisak kötelező!

Hirdetés

A szórakozás garantált, még ebben a hegymászó sisakban is.

Itt adtuk fel a reményt, hogy tovább folytassuk, be kellett látni, hogy nem nekünk való, hiába csimpaszkodunk, már csak a felszerelés tartott.

És itt csekély pihenőt engedélyeztünk a következő menet előtt.

(Farkas Andrea)

Hirdetés