Mit csinált Emil Boc az Untold fesztivál másnapján?

Logikus: beiratkozott a PNL polgármesterjelölt-előválasztására.
Hirdetés

Vasile Blaga, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) társelnöke kotyogta el hétfőn, hogy Emil Boc, Kolozsvár polgármestere bejelentkezett a párt polgármesterjelöltjének kiválasztását eredményező előválasztásra.

Blaga újságírói kérdésre válaszolva azt mondta: „A tegnap este beszélgettem vele (Boc-kal – szerk. megj.) és láttam a listát, amelyet a kolozsváriak küldtek ma reggel. Igen, beiratkozott a versenybe”.

Ez azért érdekes, mivel a Kolozs megyei PNL hétfőn azt mondta: korai lenne még Emil Boc jelöltségéről beszélni. Daniel Buda, a megyei szervezet elnöke szerint Boc arról tájékoztatta a párt Kolozs megyei és országos vezetőségét, hogy ebben a pillanatban csak az európai alapokból finanszírozott, 150 millió euró értékű városi projektekkel és a város hulladékgazdálkodási gondjaival foglalkozik, és korai lenne még a jelöltségről beszélni.

A kolozsvári polgármesterjelötségre a PNL-ben egyelőre Mihai Seplecan, a Kolozs megyei tancs elnöe jeletntkezett be Bocon kívül.

Emil Boc egyébként lelkes támogatója és résztvevője volt a vasárnap lezárult Untold fesztiválnak, Facebookoldalára rengeteg olyan fotót osztott meg, amelyen ő látható a fesztiválozók körében.
 

Hirdetés