Csupa jó hírrel szolgáltak ma az UNTOLD fesztivál szervezői

Van már mobil-applikáció, lesz ingyen WiFi és fesztivál bérletesei 60 napig ingyenesen használhatják a Google Play Music zenéit.
Hirdetés

Egyetlen hét van hátra az UNTOLD Fesztiválig. Négy zsúfolt nap ígérkezik a fesztiválozók számára. A koncertek mellett lézer- és fényjátékokkal és utolsó generációs technológiákkal készülnek a szervezők, mint például RFID fizetési rendszer, mobil-applikáció, telefontöltő központok, ingyen internethozzáférés, Google Play Music playlist és az #untoldfestival hashtag.

A négy nap alatt a fesztiválozók minden fontos információt megtudhatnak az UNTOLD mobil-applikáció segítéségével. Mi több, az applikáció kalauzolja a felhasználót a fesztivál területén, jelezve a belépőkapukat, színpadokat, infó-pontokat, étel- és italzónákat és egyéb helyszíneket is. Segítségével a felhasználó a saját programját is elkészítheti, naptárszerűen bejelölve a kedvenc helyeit és eseményeit, melyekre el szeretne jutni. 

A mobil-applikáció ingyenesen letölthető úgy az Android, mint az iOS operációs rendszerekre

és minden információ elérhető rajta a fesztiválról, a Ifi-fővárosról, a helyszínekről és a közlekedésről.

A fesztiválozók ingyen rákapcsolódhatnak az internetre a „Digi Wi-Fi Free” hálózatra kattintva. A fesztivál területén létrehozott Digi Univerzumban résztvevők különböző játékokon vehetnek részt, mint például a „Belgravistan-i börtönből való kiszabadulás”, mely egy Escpae Room-szerű kiszabadulós játék. A győzteseket a Digi Mobil jutalmazza különböző díjakkal. A fesztiválozók vicces képeket készíthetnek a Photomatique kabinban, melyeket a helyszínen kinyomtathatnak vagy feltölthetnek a közösségi hálókra.

A megleptések ezzel nem érnek véget, ugyanis az UNTOLD Fesztiválra jegyet vagy bérletet váltók 60 napos ingyenességet élveznek a Google Play Music-on, ahol 30 millió zeneszám áll rendelkezésükre.

Az UNTOLD Fesztivál az első olyan romániai fesztivál, amely a Google támogatását élvezi.

A fesztivál szervezői a Korzó Egyesülettel partnerségben magyar nyelvű vezetett sétákat szerveznek július 31. és augusztus 2. között. A Főtérről induló sétákon, a város legismertebb helyszínein és történetein kívül, az érdeklődők számos érdekességgel és kulisszatitokkal ismerkedhetnek meg.

Hirdetés

„Helyieknek is érdekes lehet a séta, hiszen az olyan, klasszikusnak mondható állomásokon kívül, mint például Mátyás király szülőháza vagy a Farkas utcai templom, az UNTOLD fesztivál hangulatához igazodva belecsempésztünk olyan érdekességeket is a sétába, mint például azt, hogy hol és hogyan szórakoztak a kolozsváriak 150 évvel ezelőtt. A séta legérdekesebb részeként kiemelném azokat a történeteket, melyeket főleg a korabeli sajtó átlapozásával gyűjtöttünk össze, s amelyek a város egykori hangulatát, az emberi arcát hivatottak visszaadni.” – mondja Barazsuly Viktória Adrienn, a Korzó Egyesület tagja a fesztivál közleményében. 

További információk elérhető itt, regisztrálni pedig a www.korzo.org.ro oldalon lehetséges. A séták július 31. és augusztus 2. között minden nap 12 órától kezdődnek, egy séta ára: 12 lej/fő. Találkozási pont: Főtér, Mátyás-szoborcsoport.

Az Untold Fesztivált július 30. és augusztus 2. között szervezik Kolozsváron,

és olyan népszerű előadókat hoz Erdélybe, mint a jelen legmenőbb electro-dance-music képviselői: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA és DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. A kolozsvári fesztivál színpadjain több, mint 150 hazai, magyarországi és nemzetközi együttes és DJ lép fel, közöttük WU-TANG CLAN, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Az UNTOLD Fesztivál a Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Fővárosa programsorozatának legnagyobb szórakoztató rendezvénye, melyet a Share Föderáció szervez a Student Plus szervezettel partnerségben. 

Hirdetés