Véreddel fizethetsz a fesztiválért

Adj vért, és kedvezményes áron vehetsz bérletet a kolozsvári Untold Fesztiválra. Megújul a vérszövetség! :)
Hirdetés

Július 14-24. között az országos és regionális vérközpontokban minden véradó kedvezményes áron vásárolhat bérletet a kolozsvári Untold fesztiválra, amennyiben kitölti a www.untoldfestival.com oldalon elérhető regisztrációs formanyomtatványt – derül ki a szervezők mai közleményéből. 

Azok, akik július 17-19. között jelentkeznek vértadni a bukaresti mobil véradó központban, a Herăstrău parkban, vagy a kolozsvári véradó központban július 20-21. között, 

helyben jegyeket kapnak a Fesztiválra.

„Az UNTOLD Fesztivált Erdély szívében szervezzük meg, azon a helyen, ami híressé tetté Romániát a Drakula legendákkal. Ha figyelembe vesszük, hogy a Romániában működő vérközpontok folytonos vérhiánnyal küszködnek, akkor a Pay with blood kampány több mint szívesen fogadott kezdeményezés. A kampány célja tudatosítani az emberekben a véradás szükségességét, és hogy növeljük a romániai véradók számát” – mondta a fesztivál igazgatója, Bogdan Buta.
 
Románia jelenleg az utolsóelőtti Európában az aktív véradók száma alapján: országos szinten mindössze a lakosság 1,7 százaléka rendszeres véradó. A legtöbben akkor hajlandóak véradásra, amikor egy számukra közeli személy szorul segítségre.
 
Ha részt vettél, a fesztivál után legalább pár napig ne adj vért, a fesztiválozás így is eléggé le fog szívni.

Az Untold Fesztivált 

július 30. és augusztus 2. között szervezik Kolozsváron, és olyan népszerű előadókat hoz Romániába, mint a jelen legmenőbb electro-dance-music képviselői: Avicii, Armin van Buuren, David Guetta és Dimitri Vegas&Like Mike. A kolozsvári fesztivál színpadjain több, mint 150 hazai, magyarországi és nemzetközi együttes és DJ lép fel, közöttük a WU-TANG CLAN, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.
 
Az Untold Fesztivál a Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Fővárosa programsorozatának legnagyobb szórakoztató rendezvénye, melyet a Share Föderáció szervez a Student Plus szervezettel partnerségben.

Hirdetés