Enrique Iglesias anyjával kavar Mario Vargas Llosa

A nagynénje és az unokahúga után a más anyjával folytat viszonyt a Nobel-díjas író.
Hirdetés

A szerelmi széria 1955-ben kezdődött. Az akkor még nem Nobel-díjas perui író – csinos kis botrányt kiváltva – elvette feleségül saját nagynénjét, Julia Urquidit.

Akitől aztán 1964-ben elvált. És alig egy évvel később új asszonyt hozott a házhoz: ezúttal unokahúgát, Patricia Urquidit.

Nemrég ismét kavarogni kezdett a botrány az időközben (2010) Nobel-díjassá avanzsált Llosa körül. Ugyanis 50 éves együttélés után a 79 éves író elhagyta második feleségét is. És nem feltétlenül azért, mert nem értették meg egymást.

Llosa megtalálta az igazit, a 64 éves ex-tévésztár, a Fülöp-szigeteki származású Isabel Preysler személyében. Aki történetesen Julio Iglesias első felesége, továbbá Julio Iglesias Jr. és Enrique Iglesias anyukája.

Hirdetés

„A kapcsolatunk nagyon jól működik ”, jelentette ki Mario vargas Llosa. „De legyen elég ennyi: nem nagyon szeretek beszélni a magánéletemről, és Isabel egyetért velem.”

Ha ők nem is, a világ szemmel láthatóan imádja nézni, osztani a perui írófejedelem szerelmi szappanoperáját. És talán további nagy művekkel gazdagodik általa a világirodalom. Hiszen tudjuk, a korábbi viszonyokból is születtek jelentős alkotások (Szeretem a mostohámatJúlia néni és a tollnok). Amik a Nobelbe is besegítettek itt-ott.

Hirdetés