Megtanult magyarul az Untold Fesztivál

És újabb bérleteket dob a piacra, mert elfogyott az eddigi 35 ezer. Diákbentlakásokban és a város mellett szállásolják el a fesztiválozókat.
Hirdetés

Az UNTOLD Fesztivál szervezői ma közleményben jelentették be a rendezvény magyar weboldalát, melyen minden információ magyar nyelven is elérhető a fellépőkről, jegyekről és szálláslehetőségekről. Ezzel egyidőben 3.000 új négynapos fesztiválbérletet dobtak piacra, mivel egy hónappal a fesztivál előtt elfogyott 35 000 bérlet és 4000 napijegy.

 
„Számunkra a Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Fővárosának egyik legértékesebb tulajdonsága a felvállalt többnyelvűség. A városunk ezen értékét igyekszünk egyre jobban beépíteni a rendezvényekbe. A fesztivál magyar honlapjával és kommunikációjával széles réteget ér el, mely ezáltal sokkal inkább magáénak érzi a fesztivált és az Ifjúsági Fővárost” – mondta Borzási Sarolta, a Share Föderáció alelnöke. 
 
Az eladott jegyek vásárlói között kanadai, új-zélandi és mexikói megrendelőket is vannak, de sokan érkeznek Európa Ifjúsági Fővárosába az Egyesült Királyságból és Magyarországról is. A ma bejelentett 3000 bérlet és 1000 Early General Access napijegy eladása után kizárólag új díjszabású napijegyeket lehet vásárolni.

Fesztiválvárossá alakulnak a diáknegyedek

Az Untold Fesztiválon résztvevőknek a Hașdeu (Kőkert) utcai és az Observator (Hajnal negyedi) egyetemi bentlakásokban biztosítanak szálláshelyet. A mai naptól kezdve a teljes szobák mellett egyszemélyes helyeket is lehet igényelni a kampuszokban, de a szervezők azt ajánlják a résztvevőknek, hogy barátokkal, ismerősökkel együtt béreljenek szobát, ha nem szeretnének ismeretlen szobatársakat kapni.
 
Egy ágy/éjszaka ára az UNTOLD Campusban 60 lej + áfa, részletek itt
 
Július 10-ig lehet jegyeket vásárolni a UNTOLD Fesztivál hivatalos kempingjébe. Aki június 23. és július 10. között vált jegyet a kempingbe, hasznos tárgyakat nyerhet, részletek itt
 
A Györgyfalvi negyed melletti Palocsay-kertben elhelyezett kemping 95 ezer négyzetméteren terül el, és 25.000 személy számára nyújt szálláslehetőséget. Úgy sátrak, mint lakókocsik befogadására alkalmas. A kempingbelépő négy napra összesen 49 lejbe kerül (+ az eventim.ro kezelési költsége) úgy a sátrazóknak, mint a lakókocsival érkezőknek.

Az Untold Fesztivál július 30. és augusztus 2. között

zajlik Kolozsváron, és olyan népszerű előadókat hoz Romániába, mint a jelen legmenőbb electro-dance-music képviselői: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA és DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. A kolozsvári fesztivál színpadjain több, mint 150 hazai, magyarországi és nemzetközi együttes és DJ lép fel, közöttük WU-TANG CLAN, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.
 
Az UNTOLD Fesztivál a Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Fővárosa programsorozatának legnagyobb szórakoztató rendezvénye, melyet a Share Föderáció szervez a Student Plus szervezettel partnerségben.

Hirdetés