The Prodigy-rajongók, Bonchidán a helyetek!

A brit elektronikus zene legvadabb arcai június 28-án lépnek fel az Electric Castle színpadán.
Hirdetés

A hírt az Electric Castle szervezői a Facebookon közölt videóval jelentették be. Az 1990-ben alapított zenekar olyan mindenki által ismert slágereket állított elő, mint a Voodoo People, a Smack My Bitch Up vagy a Firestarter. Teljesítményük szinte egyedülálló az elektronikus zenék történetében: lemezeikből huszonöt millió példánynál is többet adtak el világszerte. Nemrég jelent meg új albumuk, a The day is enemy.

A Kolozs megyei Bonchidán június 28-án lépnek színpadra. Teo Negrea, az Electric Castle művészeti igazgatója azt nyilatkozta: minden fesztivál szeretné a The Prodigyt headlinerként, így hónapokig elnyúlt az egyeztetés a együttessel. Végül sikerült meggyőzni őket, hogy európai turnéjuk egyik helyszíne Bonchida legyen.

Nem elhanyagolandó, hogy a The Prodigy mellett olyan neves fellépők jönnek az Electric Castle-re mint Fatboy Slim, Rudimental, The Glith Mob, Roni Size, Dub Pistols vagy a The Cat Empire.

Jegyet mától lehet vásárolni 289 lejért az electriccastle.ro honlap mobiltelefonos applikációjával, illetve az Eventim hálózatán keresztül.

Hirdetés