A NASA-nál is dolgozik az RMDSZ sajtósa

Debreczeni Hajni bolygókolonizációs stratégiákon dolgozik.
Hirdetés

A NASA Terraformálási és Kolonizációs Különleges Bizottságában is van egy félállása Debreczeni Hajnalkának, az RMDSZ sajtósának.

A közszolgálati rádiónál is dolgozó pártsajtóst Borbély László, az RMDSZ politikai alelnökének javaslatára és lobbizására vették fel az amerikai űrkutatási hivatalhoz. Borbély a képviselőház külügyi bizottságának elnökeként titkos látogatást tett tavaly szeptemberben a NASA-nál, ahol az illetékesekkel megállapodott abban, hogy Debreczenit félállásban alkalmazzák a különleges kutatóbizottságnál.

A sajtósnak az a feladata a NASA-nál, hogy olyan bolygókat azonosítson, ahol a környezeti feltételek miatt a fizikai törvényszerűségekkel ellentétes a parlamenti képviselők és szenátorok mentelmi jogának megvonása.

„Nehogy már ne találnánk megoldást! Ha itt a Földön nem megy, majd ott kinn, a galaxis valamelyik spirálkarjában megvalósítjuk a tökéletes és háborítatlan érdekvédelmet. Ott majd nem zavar sem az ANI, sem a DNA, mert egyszerűen fizikailag nem lehetséges a mentelmi jogunk megvonása” – mondta Borbély egy Markó Attilával és Máté András Leventével folytatott titkos megbeszélésen egy DNA-műhold által rögzített hangfelvétel szerint.

Az RMDSZ egyébként a bajkonuri űrbázissal is tárgyal, hogy legalább néhány politikusuknak biztosítsanak szállítóeszközt az oroszok, ha menni kell. A költségeket a Communitas Alapítvány finanszírozza.

Hirdetés

„Nem nyilatkozom” – nyilatkozta a Főtérnek Borbély László.

Debreczeni Hajnit nem sikerült elérnünk telefonon. A mobilrendszer klingon nyelven közölte, hogy az előfizető nincs egyetlen földi mobilhálózat hatósugarában sem. A Főtér felvette a kapcsolatot a SETI-vel, hogy az arecibói rádióteleszkópos antennarendszeren keresztül továbbítsák kérdéseinket az RMDSZ sajtósának.

 

Hirdetés