Megtalálták a Tusványoson eltűnt fiatal holttestét

A DNS-vizsgálat eredménye szerint a Tusványos ideje alatt eltűnt fiatal, Tófalvi Csaba holttestét találták meg szeptemberben az Olt partján.
Hirdetés

A Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság már szeptemberben úgy vélte, hogy az eltűnt korondi fiút találták meg Sepsibükszád közelében, azonban szülei a ruhafoszlányok alapján nem tudták azonosítani a maradványokat, így DNS-vizsgálatot kezdeményeztek.

A Székelyhon tudósítása szerint az eredmények igazolták, hogy a Tusnádfürdőről júliusban eltűnt Tófalvi Csaba holttestét találták meg. Továbbra is ismeretlen azonban a halál oka. Ennek kiderítését nagyban hátráltatja, hogy a korondi fiú testének maradványait szétmarcangolták a vadak.

A 18 éves Tófalvi Csaba július 24-ére virradóra tűnt el a Tusnádfürdőről. Keresésébe a Hargita és a Kovászna megyei rendőrség, csendőrség és tűzoltóság állományában szolgálók, valamint a hozzátartozók, barátok és önkéntesek, kutyás keresőegységek, sőt az utóbbi időben magánnyomozók is bekapcsolódtak. A holttestet kedden adták át a családnak. 

Hirdetés