Nostradamus megmondta

Ez van! Illetve, ez lesz!
Hirdetés

Nem is értjük, miért csodálkozik az emberiség az ukrajnai eseményeken. Hiszen Nostradamus megmondta, hogy ez lesz.

Orosz és francia tudósok (figyelem, nem britek, tehát, nincs okunk kételkedni bennük) egy csoportja vadiúj kulcsot talált a világtörténelem legnagyobb jóstudorának püthiai négysorosaihoz. Kicsit szöszmötöltek a zárral, aztán tessék, itt eredmény. Igaz, tudósaink az ukrán konfliktus UTÁN kezdték törni a fejükkel Nostradamus szavait, de ez, lássuk be, apró szépséghiba csupán.

Szóval, minden jósok legfőbb guruja világosan megmondta: a Fekete-tengertől északra fekvő vidékeken nagy baj lesz. Értsd, nem csak Köpecen! És hát, verekedni fognak a népek. De ez még csak a kezdet.

A kis helyi balhékból szépen összeáll, nem egyéb, mint

a III. világháború!

Na, ezt kapja ki minden szkeptikus.

Na de, Nostradamus nem csak megmondta a tutit. Meg is indokolta. Most fogózz, olvasó! A Krím-félsziget alatt hatalmas mennyiségű,

földönkívüli eredetű

Hirdetés

energia található. Na, és ez okozza a legújabb krími háborút. Mert olyan természetű, hogy elveszi az emberek józan eszét.

És a baj nem jár egyedül. Ugyanis az alien energia terjed. És előbb-utóbb mindenki megbolondul. És kész a világháború. De nem ám olyan, mint az eddigiek. Hanem rendes, igazi. Nukleáris, vegyi és biológiai fegyverekkel, ahogy kell.

2016-ra Európa népessége eléri a négy főt. Tudjuk: magyarok lesznek! De a háború tovább fog tartani. A jóslat szerint csak 2025-ben ér véget. A Földön akkor már nem lesz más, csak a földönkívüli energia.

Ja, kellemes hetet kívánunk minden kedves Olvasónknak!

Hirdetés