Férfiaknak kedvez a Starbucks

Sokkolja vendégkörét a Starbucks kávézólánc! És nem Michael Jackson a pincér.
Hirdetés

Egy kávémutáció a titkos fegyver. De már nem sokáig titkos. Hamarosan ott lesz a világ összes Starbucks kávézó-anyahajójának fedélzetén.

Jön! Jön!! Jön!!!

A Dark Barrel Latte nevű mutáns. Avagy a sörízű kávé. Minden (igazi) férfi nyugodjon meg (vagy háborodjon fel): nincs benne alkohol. Lehet, kávé se, ugyanis porból készül. Viszont az íze állítólag kísértetiesen emlékeztet a Guinness sörére. Meg a kávééra. Talán.

Na de mi se szeretnénk alulmaradni. Megalapítjuk a Főtér.ro.kavebudoar.nihil társaságot, és nekiállunk kidolgozni a kihívót. A hazai mutáns bajnok neve Puke Heaven Mix lesz (a Google fordító szerint hányásmennyország keverék). Kávéízű sör, hát persze.

De nem ám porból csináljuk majd. Kérem szépen, bennünk megvan a szakma becsülete. Sör lesz benne, meg kávé. Ahogy kell. Csak tiszta forrásból dolgozunk. Hogy a sört és a kávét ki csinálja, még nem dőlt el, de a tárgyalások előrehaladott állapotban vannak.

Akárki meglátja, legyúrjuk az amerikai Góliátot. És ha győzünk, átvesszük a kávéházláncukat. Még nem tudjuk, mit fogunk árulni benne, de a név már megvan. Csillagösvény. Isten velünk!

Hirdetés