Csókolom, ön gyilkos?

Ja, csak öngyilkos? Egyik se? Akkor mit keres itt a Bulgakov kávéházban? Vigye el az ördög sírvers-szombaton!
Hirdetés

Az említett szórakoztatóipari helyiségben verssortüzet eresztettek szombat délután az asztaltársaságokba verődött öngyilkosjelöltekre. A bús eseményt melankolantokkal énekelték meg a hős bárdok: költői vénájuk bőraláfuttatását írószerbe eresztve annak rendje és módja szerint.

Az örök vadászmezők versfaló hullajelöltjei szabadon választhatták meg kőfaragójukat, akik aztán a beadott mini-biográfiákat türelmesen meghallgatták, majd egy „pix” segítségével kőbe vésett rímet faragtak a kapott inputból.
 
A kedves kő-rímfaragók, akik egyben kipárnázták a verskoporsókat, Balázs Imre József, Fekete Vince, Karácsonyi Zsolt, Király Farkas, László Noémi, Márkus-Barbarossa János és Márkus András voltak. Ők aztán nem félnek a haláltól, az időközben élőholttá lett tetemek sem rettennek meg, hiszen poszthumusz HALgatták meg a halálian szellemes versfaragványokat. Aztán még kuncogtak is egymáson, nem is keveset.
 
No de sebaj, az est folyamán majdnem mindenkit sikerült eltalálni (szíven vagy más, letális hozadékkal járó fizikai területen), de aki élve maradt, vagy csak simán „föltámadt, az ne röhögjön már azon, aki tényleg meghótt”!
 
PS a túlvilágról: béke hamvainkra!
 
Fotó: Tamás Ágnes / magyarnapok.ro

Hirdetés