A Kolozsvári Magyar Napok programja táblázatrajongóknak

Google-naptárakba töltöttük Kolozsvári Magyar Napok programpontjait, hogy a menedzseralkatúak is eligazodjanak. Fent böngészhető az összes koncert, hangverseny, tánc, buli és közönségtalálkozó. Lejjebb használati utasítás, film, színház és beszélgetések rogyásig.
Hirdetés

Átláhatóbbak a naptárak, ha heti nézetre (Week) állítjuk őket. Már amelyik. Ha arra kattintunk, hogy Napló (Agenda, jobbra fent), akkor a Google nem táblázatba, hanem listába rendezi nekünk a programpontokat. Ez főleg a lenti két naptárnál hasznos, mert ott úgy torlódnak egymásra a rendezvények, hogy az idő sem látszik tőlük.

A bal felső sarokban található nyilakkal ugrálhatunk a napok, hetek, hónapok között attól függően, hogy jobbra fent napi, heti vagy havi nézetet választottunk.

Bátran kattintsunk egy-egy programpontra, mert akkor nemcsak több információt kapunk róla, hanem átmásolhatjuk a személyes Google naptárunkba is, és összeállíthatjuk a saját programunkat a Kolozsvári Magyar Napokra.

Ha az egyes naptárak alatti Google Calendar gombra kattintunk, akkor a naptár külön böngészőfülben nyílik meg, ahol már látszik az is, milyen szépen kiszíneztük a programpontokat helyszínek szerint.

Itt az előadóművészetek között lehet turkálni:

 

 

A gyerekprogramokat nem töltöttük fel, mert a gyerekeket nem lehet naptárba zsúfolni. Kihagyjuk a sportprogramokat is, mert ezen a héten rohangálunk eleget a helyszínek között. A kirándulásokról önző módon tudomást sem veszünk, mert ez nem az a hét, amikor el akarjuk hagyni a várost.

Hirdetés

Ez az alábbi naptár a szóbeli művelődésé, előadások, beszélgetések, városnéző séták, könyvbemutatók és irodalmi haccacárék közül lehet válogatni. Mit lehet, muszáj! Mert úgy elszaporodott idén a beszélgetős műfaj, hogy egyszerre csak egy napot bírtunk feltölteni.

 

 

 

 

 

Hirdetés