Bagóért adta oda a Főteret a városháza

1300 lejért bérli egy napra a Billy Idol-koncert szervezője. Hogy négyméteres fallal kerítse el.
Hirdetés

1296 lejért bérli az Amprenta ügynökség a Főteret június 30-án a Billy Idol-koncertre – írja a Gazeta de Cluj, amely sajnos forrásokat nem tüntet fel. Az újság úgy tudja, a koncert eredeti helyszíne, a Kolozsvár Aréna 13 ezer euróba került volna.

Azt is megszellőzteti a kiadvány, hogy a koncertet szervező Decebal Cotoc azért kaphatta meg ilyen olcsón a Főteret helyszínnek, mert övé az Impuls és a Napoca FM rádió, ahova Emil Boc polgármester állítólag gyakran jár nyilatkozni.
 
Az Amprenta múlt héten döntött úgy végleg, hogy a koncertet áthozza a Főtérre, és zárómomentumként hozzácsapja a június 28-29-i ingyenes rockfesztiválhoz. Hogy a koncert exkluzivitását és a jegyek árát megtartsa, a koncertszervező négyméteres fallal kívánja körbevenni a koncert helyszínét.
 
Ez jópár kolozsvári polgárnál kicsapta a biztosítékot. A civilek már tiltakoznak, a Billy Idolnak címzett nyílt levélről és a június 29-én délután 3-ra hirdetett tüntetésről és közvitáról itt írtunk. A köztéri tiltakozáshoz itt lehet csatlakozni.
 
Ma pedig már a mémgyár is a felháborodott kolozsváriak mellé állt, elsősorban az Amprenta plakátjait dolgozza fel, de nem csak.
 
Billy Idol-koncert
 
 

Billy Idol-koncert

Ha szeretnék látni a központot, ugorjanak be a jegypénztárhoz. Kép: Szakáts István

Hirdetés