Bekerítik Billy Idolt

Kihozzák a Billy Idol-koncertet a kolozsvári Főtérre csak azért, hogy ott négyméteres fallal vegyék körül. Dzsízösz.
Hirdetés

A tömegkoncertet, amelyre nagyon kevesek kíváncsiak, csak Matyi fogja látni belépő nélkül. Pár napja már tudjuk, hogy a Kolozsvár Arénába június 30-ra szervezett Billy Idol-koncertet a szervezők kihozzák a Főtérre. Vélhetőleg azért, mert nem tudtak annyi jegyet eladni, hogy 

megérje kibérelni a stadiont.

A koncertet a szervező Amprenta Advertising hozzácsapja a 28-29-én zajló rockfesztiválhoz, amely ingyenes, és első kiadása We will rock the city néven fut.
 
Vagyis pár napja mindenki arra kíváncsi, hogy akkor ingyenes lesz-e a zárómomentumnak kinevezett Billy Idol-koncert is, visszafizetik-e a már megvásárolt jegyek árát, vagy mit csinál az Amprenta, hogy ne mindent ő fizessen.
 
Azt csinálja, hogy négyméteres falakkal veszi körbe a Billy Idol-bulit, és csak jeggyel vagy meghívóval lehet falon belül kerülni. Ott létrehozza a különböző jegyáraknak megfelelő sávokat, hogy akik többet fizettek érte, azok elitebbnek érezhessék magukat.

Hogy ez miért nem stimmel?

Mert az Amprenta közteret, vagyis közvagyont akar bevonni egy olyan üzletbe, amit magánterületen nem tudott sikeresen nyélbeütni. 
 
És úgy vonja be a közteret, hogy lezárja azok elől, akik azt adófizetőkként teljes joggal és ingyen szeretnék használni. Akár szeretik Billy Idolt, akár nem.
 
Tökéletesen csak Matyi és Billy Idol fogja látni, mi zajlik a négyméteres ketrecen belül, de igyekszünk majd mi is beszámolni arról, mit látunk a titkos dühöngőben.

Hirdetés