Rajtuk fogsz röhögni hétvégén

A 11. Erdélyi Humorfesztiválon. Kézdivásárhelytől Kolozsvárig. Annyi poéngyároson, hogy nem győztük összeszámolni.
Hirdetés

Kézdivásárhely

Április 10., csütörtök, Vigadó Művelődési Ház, 19 óra
 
Szomszédnéni & Zsók Levente, György Botond, Kun Zsolt 
 
Az Erdélyi Humorfesztivál először látogat Kézdivásárhelyre, ahol a Vigadó Művelődési Ház színpadán egymással küzdenek meg Erdély legjobb stand-up comedy-s humoristái. A vetélkedőt a Szomszédnéni Produkciós Iroda tagjai, a Showder Klub humoristái vezetik: megmérkőzik egymással Zsók Levente (Showder Klub), Kun Zsolt (Comedy Central) és György Botond, továbbá bemutatkozik Molnár Arnold.  
 
Az élő humorpárbaj után a Szomszédnéni két tagja bemutatja a legújabb humorestjét, Erdélyben először Kézdivásárhelyen.  Hat humorista: egy felejthetetlen este a Vigadóban.
 
A csütörtöki Humorfeszt programra belépőket (20 lej) elővételben a Vigadó Művelődési Ház jegypénztáránál és a biletmaster.ro honlapon lehet váltani.  
 

Kolozsvár

Április 11.,  Péntek, Diákművelődési Ház
 
18.00 Balla Levente, György Botond, Kun Zsolt
19.00 Zsók Levente, Open Stage 
20.00 Best of Humoristák Versenye (az elmúlt 10 év legjobbjai küzdenek meg egymással)
20.30 Szomszédnéni Produkciós Iroda (a Rádiókabaré Bon-bon díjas humoristái)
21.00 Litkai Gergely (Comedy Central, Karinthy-gyűrűs humorista)
 
Az Erdélyi Humorfesztivál színpadán egymást követik majd a Comedy Central és a Showder Klub legjobbjai. Litkai Gergely magasra teszi a lécet, a Showder Klubos Szomszédnéni Produkciós Iroda bemutatja legújabb önálló estjét, mert megteheti, az Open Stage, Zsók Levente és György Botond pedig bebizonyítja, hogy van székely stand-up comedy.
 
Mindezek mellett sor kerül a fesztivál versenyére is, ahol most amatőrök helyett az elmúlt 10 év nyertesei fognak megküzdeni egymással – Humoristák Viadala live. 
 
Online jegyet veszek a kolozsvári előadásra ITT!
Kedvezményes bérletet veszek a kolozsvári előadásokra ITT!
 
 
Április 13., vasárnap,  Kolozsvári Magyar Opera, 19 óra
 
19.00 Felméri Péter, Badár & Badár (Karinthy-gyűrűs humorista) 
 
A kolozsvári Humorfeszt gálán végre egy igazi kolozsvári is megfürödhet a neki járó csillogásban, mégpedig Felméri Péter, aki feltette Kolozsvárt a Showder Klub poéntérképére, s most új értelmet ad a LOL-nak. Mellette kiderül, milyen az, amikor egy stand-up comedy-s és egy illuzionista egyszerre van a színpadon. Badár Sándor, Karinthy-gyűrűs humorista, a Fábry Show visszatérő vendége, a Kontroll és számos más magyar film szereplője ezúttal magával hozza fiát, Badár Tamás illuzionistát, bűvészt, hogy a színpadon essenek egymásnak a közönség legnagyobb örömére. 
 
Könnyfakasztó nevetés és a hihetetlen csodák estje lesz ez. Ha pedig egy-egy trükköt nem értenénk meg, ne aggódjunk, Badár Sándor alaposan elmagyarázza majd. Három óra szórakozás, kettéfűrészelt nő nélkül.
 
A pénteki Humorfeszt programra napijegyet (25 lej), illetve a vasárnapi Gálára belépőket (20 lej) elővételben a Kolozsvári Magyar Opera jegypénztáránál (nyitva: 10-13, 16.30-18.30), a KMDSZ irodában, a Bulgakov kávéházban és a biletmaster.ro honlapon lehet váltani.  Kétnapos bérlet: 40 lej.
 

Marosvásárhely

Április 12., szombat, Marosvásárhelyi Nemzeti Színház
 
19.00 Szomszédnéni, Badár & Badár (Karinthy-gyűrűs humorista) 
 
Marosvásárhelyen bemutatkozik Badár Sándor, és ezúttal magával hozza fiát, Badár Tamás illuzionistát, bűvészt, hogy a színpadon essenek egymásnak a közönség legnagyobb örömére. 
 
A bírák szerepében ott lesznek a Szomszédnéni Produkciós Iroda humoristái, Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs, akik a legújabb estjüket mutatják be, mert megtehetik.
 
A szombati Humorfeszt programra belépőket (20 lej) elővételben a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház jegypénztáránál és a biletmaster.ro honlapon lehet váltani.  
 
Az RMDSZ Főtitkársága és a Szomszédnéni Produkciós Iroda tizenegyedik alkalommal szervezi meg az Erdélyi Humorfesztivált április 10–13. között. 

Hirdetés