Verne regényével támadja a polgármestert Kereskényi

Dorel Coicának ideje lenne tartalommal megtölteni elmúlt ötszáz napot – vélekedik Kereskényi Gábor RMDSZ-es parlamenti képviselő, volt szatmári alpolgármester.
Hirdetés

Kereskényi jelképesen egy üres könyvet ajándékozott a jelenlegi polgármesternek, hogy ebben valljon színt az elmúlt két év eredményeiről.  

A könyv borítóján ez áll: 500 nap alatt a Föld körül dr. Dorel Coicával Jules Verne világhírű, 80 nap alatt a Föld körül című ifjúsági regényére utalva.
 
„A könyv borítója szerintem nagyon szép. A baj viszont, hogy a lapok üresek. Arra szeretnénk kérni Coica urat, töltse meg tartalommal. Legalább ezt a könyvet. Azt szeretnék, mutassa meg benne azokat a konkrét eredményeket, amelyeket számtalan utazása során elért. És tegyen bele az ekkor készült fényképekből is néhányat, hogy szebb legyen a könyv. Természetesen csak azokból a képekből, amelyek nyilvánosak” – mondta Kereskényi pénteki sajtótájékoztatóján.
 
A Szatmár.ro tudósítása szerint a képviselő ironikusan reagált a polgármester azon szerdai kijelentésére is, mely szerint jelen pillanatban 30 építkezési telep működik a városban, amire soha korábban nem volt példa. Véleménye szerint ezeken mindössze öt munkagép dolgozik.
 
„A realitásokat nem lehet letagadni! Mi az RMDSZ-nél és választóink is, nagyon szeretünk olvasni. Remélem, 2016-ig a polgármester úr be tud írni valamit ebbe a könyvbe” – hangsúlyozta Kereskényi Gábor. 
 
Fotó: Szatmár.ro

Hirdetés