Díjazták az erdélyi ralisokat

Karitatív munkájáért Teréz Anya Díjat kapott a Transilvania 4 Africa csapat. Respektálunk titeket, fiúk!
Hirdetés
„Az idei Teréz Anya Jótékonysági Díjat a belga orvosi csapat mellett a Transilvania4Africa Csapat is megkapja kiemelkedő karitatív munkájáért. Gratulálunk nekik! A nehézségek ellenére is véghezvittétek, amit akartatok, hiába nem úgy reagált az Afrikai-Magyar Egyesület néha, ahogy kellett volna. És ez nagyon nagy dolog! Tényleg nagyon büszkék vagyunk rátok, hogy ennyi kisgyermek életét könnyítettétek meg az összegyűjtött adományokkal” — írják az esemény Facebook-csoportjában
 
sapientiabamako
 
A 2014-es Budapest-Bamako ralin résztvevő egyik erdélyi csapatot többek között a Sapientia-Erdélyi Magyar Tudományegyetem is támogatta: a mintegy 10 ezer euró értékű támogatás részeként a Sapis diákok készítették el a csapat promóciós anyagait, és szintén ők készítik majd el a filmet a versenyről. Ezen kívül a Sapientia kolozsvári épületében öreg számítógépeket, nyomtatókat, irodai berendezéseket gyűjtöttek, amiket a csapat egy gambiai iskolába vitt el.
 
A csapatban van kolozsvári, szatmári, zilahi, és máramarosszigeti is. Akad közöttük fogorvostól IT-szakemberig minden. A tagjai: Bakos Norbert, Deák Albert, Hiriczkó Sándor, Alexandru Manole, Oláh László, Hoszú János és Kovács Attila. A fiúk négy enduróval és egy terepjáróval rajtoltak neki a 9000 kilométeres útnak.

 

Fotók: transilvania4africa.wordpress.com

Hirdetés