Kommentelsz? Szadista vagy!

Nyájas Kommenter! Tudd meg: szadista vagy! Esetleg pszichopata. Vagy mindkettő. Vagy még ennél is rosszabb.
Hirdetés

Online élünk, többé-kevésbé. Na de mit csinál a jedermann online? Kukkol. (Néz.) Kommentel. (Ír.) Kikódol.  (Olvas, bár ez a gyenge láncszem.) A 3K. Vagy KKK. Ahogy tetszik.

Egy bizonyos manitobai egyetem kutatói elővették az online cselekvéstriász leginteraktívabb tagját, pontosabban a kommentelést végző emberek egy csoportját, és megvizsgálták, milyen is ez a Netotópia-szerte igen elterjedt faj. Elvégeztettek velük néhány személyiségtesztet, aztán odatették őket, hogy viselkedjenek természetük szerint (értsd, kommenteljenek).

A végeredmény a következő volt. Az abszolút győztesek a SZADISTÁK. Belőlük kerül ki a legtöbb kommenter, illetve a kommentelés folytán azzá válnak a legtöbben. Rögtön utánuk a PSZICHOPATÁK, övék az ezüstérem. A dobogó harmadik fokán a NÁRCISZTIKUSOK állnak, magukat csodálva.

Dicséretet kapnak még a MACHIAVELLISTÁK. (Félreértés ne essék, nem Machiavelli szellemiségének követői, hanem az agyfürkész-alanyok.)

Hirdetés

És akkor most hozzád fordulok, aki ezt a szöveget kódolod kifele, a fenti képet kukkolod, és esetleg kommentelésre gondolsz. Milyen is vagy TE?

  1. Szadista – vagyis megütnél, és élveznéd.
  2. Pszichopata – vagyis megölnéd a macskámat, és élveznéd.
  3. Nárcisztikus – vagyis megerőszakolnád magad, és élveznéd.
  4. Machiavellista – vagyis kihasználnál, tönkretennél, eldobnál, és élveznéd.
  5. Egyéb módon huhu. Mindenképp élveznéd.

Tessék, nyájas onlájner! Szabad a komment.
 

Hirdetés