Aki termékenyre masszírozza a nőket

Hetvenöt éves népi gyógyító segíti a nőgyógyászati panaszokkal hozzá forduló nőket. Ez talán elsőre furcsán hangzik, de a székely bácsi szimpatikus, és nem beszél hülyeségeket.
Hirdetés

Testünk elárulja, hogy mi a baja, nem kell hozzá orvostudomány, csak erre érzékeny kéz. Ezt vallja a csíkszentgyörgyi Vargyas Béla, aki – minden előképzettség nélkül – ötven éve gyógyítja a beteg embereket és állatokat.

A népi gyógyító azt állítja, hogy a legnagyobb „hiba” manapság a fiatal asszonyokban, lányokban van, ugyanis nagyon sokan fordulnak hozzá nőgyógyászati panaszokkal. Menstruációs problémák, vagy az ezzel járó görcsök oldására, de a meddőségre is tud megoldást a 75 éves bácsi.

Meggyőződése, hogy masszírozással minden egészségügyi problémát meg lehet oldani, és ezt számos példával is alá tudja támasztani, hiszen segített már fél oldalára lebénult újszülöttön, magas vérnyomásos idős asszonyon, ahogyan egyéb váll-, gerinc-, boka-, könyök-, nyakcsigolya-problémákkal küszködőkön is. „Annyi állatot megmentettem, hogy ejsze két vágóhíd sem fogadná be” – mondja az öregúr, aki állatokat és embereket egyaránt kezel.

 
Béla bácsi teljes története a Székelyhonon olvasható. 

Hirdetés