Tudom, kit lájkoltál

Óvatosabban a kattintgatással, emberek. A Maszol szerint a Jobbiknak kampányolt Facebook-oldalán a Partiumi Keresztény Egyetem. Na de ki lájkolt kit?
Hirdetés

A PKE Facebook-oldalát kezelő személy hétfő délután Szávay István egyik posztját lájkolta, amelyben a jobbikos országgyűlési képviselő egy hírt osztott meg. Az alfahir.hu portálon megjelent cikk arról szólt, hogy a magyarországi nemzeti radikális párt választmányába erdélyieket is beválasztottak

Az egyetem Facebook-oldalát az intézmény PR-részlege üzemelteti, ahol azonban nem hallottak a Jobbikot népszerűsítő hétfői akcióról. Sipos Emőke sajtóreferens a Maszol érdeklődésére elárulta, az oldal adminisztrálásáért „egy belső személy” felel, akinek kilétét nem kívánta felfedni. „Mi délután négyig vagyunk az irodában, addig az Facebook-oldalunk kezelője egészen biztos nem lájkolta Szávay István posztját.”

Azt is írják továbbá, hogy a „lájkolásnak köszönhetően a PKE oldalát követő 342 (!) személy órákon keresztül tudomást szerezhetett az egyetem számára örvendetes hírről. Hogy pontosan mennyi ideig, azt nem tudni, mert a lájk nyomát az oldal kezelője kedd reggelre törölte.” 

Hirdetés