Alvilági fickóval áll le bunyózni egy újságíró

Szőke László elfogadta Cinciri Béla kihívását: udvarhelyi boxringben folytatódik a szájkarate.
Hirdetés

Elfogadta Szőke László, az udvarhelyi alvilág ügyeit Fekete-fehér nevű blogján szellőztető újságíró Cinciri Béla kihívását, hogy az eddigi, digitális térben folyó pengeváltásukat helyezzék át fizikai térbe: ténylegesen verekedni fognak edzőteremben, ellenőrzött körülmények között, közönség előtt.

 

Jól van Cinciri Béla, legyen meg a te akaratod. Elfogadom a kihívásod egy nyilvános bunyóra: ringben, bíróval, közönség…

Posted by László Szőke on 2015. június 23.

Cinciri Béla eddig videóüzenetekben fejezte ki ellenérzését azzal szemben, hogy Szőke az interneten pellengérezi ki az ő „barátait˝ és viselt dolgaikat, illetve tesz ellene feljelentéseket. Ezúttal is videóban válaszolt (lásd fent), azaz elfogadta a kihívás elfogadását, és Kálmán Zsolt edzőtermét javasolta.

Hirdetés

Jelenleg az időpontról folyik egyeztetés a felek között, Cinciri július 15-ét szeretné, Szőke a július 20-25. közötti időszakra tenné a meccset.

És hogy miért vállalja valaki önként a verekedést, miközben bevallása szerint utálja az erőszakot? A fizikai összetűzésre mindenképp sor került volna előbb-utóbb, nyilatkozta Szőke a Transindexnek, és így, hogy ő szabja meg a feltételeket, legalább ellenőrzött körülmények között zajlik majd le. Azt is reméli, ezzel végét veti Cinciri állandó fenyegetőzésének is, amellyel őt és családtagjait illeti.

Szőke László bő egy éve támadóit gumilövedékes fegyveréből leadott lövéssel riasztotta el, egyikük a fülén sérült meg.

Hirdetés