Szablyával és jatagánnal támadt rendőrautóra egy dühös apa, ám nem ez volt a legjobb ötlete

Az 50 éves férfi a fia becsületét féltette, de túllőtt a célon.

Hirdetés

Az egyik kezében egy szablyával, a másikban egy 35 centis pengéjű jatagánnal érkezett fia megmentésére egy férfi hátfő délelőtt Fălticeniben, Suceava megyében.

Az 50 éves férfi 24 éves fia egy 40 éves férfival keveredett konfliktusba, kapott is párat, majd hazasietett, hogy apja segítségét kérje. A feldühödött apa a nevezett szerszámokkal sietett a helyszínre, ám ott egy járőrkocsit és egy mentőautót talált, így dühében elkezdte a kardjával ütlegelni a nevezett járműveket.

A járőrautóban ülő két rednőrnek se kellett kétszer mondani, könnygázzal hatástalanították a fickót, bilincsbe verték, majd elvitték kihallgatni, még az is lehet, hogy 30 napra lecsukják.

A Gorj megyei Stăneștiben is agresszív helyiekkel kerültek szembe a rendfenntartók. A rendőröket egy helyi bolt tulajdonosa riasztotta, miután két agresszív fiatalember alkoholt követelve cirkuszolt.

Hirdetés

A kiérkező két járőr az egyik fiatalmebert megbilincselte, ám az továbbra is ellenállt, ráadásul társa, és még néhány helyi is vaskos sértéseket és fenyegetéseket üvöltözött a rendőrök felé.

Pityke őrmesterék végül erősítést kértek, jó pár egyenruhás lepte el a helyet, a két srácot pedig őrizetbe vették.

Hirdetés